OptiBuild.dk er et professionelt byggerådgivningsfirma med ét overordnet formål, nemlig at hjælpe dig trygt og sikkert gennem hele byggeprocessen og sikre, at du får mest muligt for pengene og samtidig opnår den bedst mulige kvalitet i byggeriet.

OptiBuild.dk tilbyder en lang række ydelser, som du kan læse mere om under menupunkterne på forsiden. Vi vil naturligvis gerne være med fra opstarten af projektet, da det giver en større indsigt i byggeriet og dermed også mulighed for, at give dig de bedste betingelser og ikke mindst de største besparelser.

OptiBuild.dk er fuldstændig uvildig i alle sammenhænge. Det er din garanti for et seriøst samarbejde, hvor der udelukkende er fokus på dit behov, ønsker og ikke mindst økonomi.

OptiBuild.dk arbejder med et højt kvalitetsniveau fra start til slut i byggeprocessen, og der lægges stor vægt på en grundig gennemgang af markedet, detaljeret dokumentation af alle aftaler, godt købmandskab i forhandlingerne med byggefirmaet og ikke mindst detaljerne og kvaliteten i det færdige byggeri.

OptiBuild.dk arbejder professionelt og løsningsorienteret med alle parter gennem hele byggeprocessen. Vi har en høj moral og lægger stor vægt på gensidig respekt og langvarige relationer til både kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere.

Rigtig godt byggeri

Thomas Menke