Kontakt mig for mere info

Thomas Menke
Byggerådgiver

Kontakt

OptiBuild.dk
Buskelundtoften 49
8600 Silkeborg
Tlf. 27 800 508
tm@optibuild.dk 

CVR 38976079

Min baggrund

Med over 20 år i byggebranchen, har jeg stor erfaring med professionel rådgivning omkring valg og anvendelse af byggematerialer til boligbyggeri.

Jeg har også stor erfaring med pris- og aftaleforhandlinger på højt niveau og kendskab til, hvilke ”knapper” der skal trykkes på for, at komme helt i mål med den rigtige aftale.

Gennem mine mange år i byggebranchen har jeg været involveret i et utal af byggeprojekter og har derigennem opbygget en solid erfaring med alle byggeriets faser.

Jeg har været projektleder på flere større byggerier og har fulgt et utal af boligbyggerier fra start til slut, hvilket har givet mig indsigt i mange af de problemstillinger, som der potentielt kan opstå under et byggeri.

Dette har samlet set givet mig en baggrund, som stiller mig rigtig stærkt i forhold til, at være din byggerådgiver, som med stor faglighed og en professionel tilgang til opgaven, giver dig et gennemarbejdet byggeprojekt med stort fokus på kvaliteten i det færdige byggeri.

Så kan du sove trygt og godt under hele byggeriet og samtidig glæde dig over, at du ikke har betalt for meget for din nye bolig.

Rigtig godt byggeri

Thomas Menke